maandag 17 januari 2011

Winter in Amsterdam

Wellicht ben je van plan om weer eens een dagje naar Amsterdam te gaan, maar plan je dit voor het voorjaar of de zomer. Toegegeven: in die tijd van het jaar is de stad op zijn allermooist. Maar met de warmte en de zon neemt ook het aantal bezoekers van de stad in grote getale toe.
Nu in de aanloop naar dit nieuwe toeristenseizoen is het echter heerlijk rustig in de stad. Ook in deze tijd van het jaar staat de Amsterdamse kalender vol met evenementen op gebied van kunst, sport, muziek en dans.

Zeker als je een bezoek aan musea op je verlanglijstje hebt staan moet je je planning echt herzien.  Amsterdam heeft immers een museum voor iedereen, of je nu van kunst, geschiedenis, wetenschap, architectuur  of van mode houdt. Dit is je ideale kans om je favoriete museum in alle rust te bezoeken.
Maak gebruik van de lagere overnachtingsprijzen door een extra dagje aan je bezoek vast te knopen of er een lekker weekendje weg van te maken. De keus aan knusse hotels of persoonlijke B&B’s  is in deze tijd van het jaar een stuk groter.
Ook restaurants zijn minder vol en hetzelfde geldt natuurlijk voor de winkels.
Als we je overtuigd hebben dat je juist de saaie wintermaanden kunt opfleuren met een bezoek aan Amsterdam, zoek dan je leukste dagje uit op onze website of stel zelf je ideale uitstapje samen. Trek dan warme kleren aan, stop een paraplu in je tas en we garanderen je dat je er geen spijt van krijgt.
En in het voorjaar of de zomer…………. dan kom je gewoon nog een keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten